Troedsgatan 4

Troedsgatan 4

Slutpris

2 495 000 kr


Tågaborg— Helsingborg

Troedsgatan 4


Slutpris
2 495 000 kr

Tågaborg— Helsingborg

VÄLPLANERAD TREA MED BALKONG!

Nu ges ett ypperligt tillfälle att förvärva denna fina välplanerade trea om 81 kvm med balkong som är belägen på omtyckta Tågaborg!

Bostaden erbjuder en genomtänkt och välplanerade planlösning som gör att varje rum fylls med härligt ljusinsläpp och goda ytor till möblemang. Bostaden har genomgått en större renovering under 2019 med väldigt smakfulla detaljer och materialval som är påkostade. 2019 gjordes köket, klinkergolvet i hall och det genomgående laminatgolvet, listerna samt spacklade/målade väggarna. In genom dörren möts man av en ljus och rymlig hall med ett snyggt klinkergolv som sedan går över till det genomgående fiskbensgolvet som de andra rummen är inrett med. Till höger om hallen finner man det moderna gråa köket med stenbänkskiva och smakfulla detaljer som handtagen och kranen i mässing. Ett praktiskt välutrustat kök med bra arbetsytor, förvaring i både över och underskåpen samt plats till ett matbord. Badrummet är helkaklat som går i ljusa och mörka nyanser på kaklet som är inrett med dusch. Det finns två väldisponerade trevliga sovrum som rymmer dubbelsäng, förvaring och skrivbord. Mittpunkten i bostaden blir vardagsrummet som knyter samman samtliga rum. Stora fönsterpartier, burspråk och högt i tak som bildar ett härligt ljusinsläpp genom de rymliga vardagsrummet som man kan dela upp i två delar. Ena delen kan inredas med soffgrupp och andra kan inredas till en matplats. Balkongen når man genom vardagsrummet som är fullt möblerbar och ligger i ett härligt väderstreck.

Fördelarna att bo just här är många men för att nämna några är att det är en attraktivt låg avgift där det ingår värme, vatten, kabel-tv och internet. Det finns fria parkeringar i området längs gatorna men önskas en garageplats finns det just nu lediga under fastigheten som man ansöker om genom Helsingborgshem. Förvaringsmöjligheterna är goda i lägenheten då rummen är så pass disponerade att det finns plats att sätta in garderober och mellan hall och ena sovrummet finns det insatt två stora garderober med skjutpartier. Möjligheten finns att göra om detta rum till walk-in-closet. Sen tillhör det även ett förråd till bostaden.

Bostaden är belägen på en populär adress i omtyckta Tågaborg med gångavstånd till centrum med sitt breda utbud av nöjen och restauranger. Här bor man med bra kommunikationer och service som förenklar er vardag. Goda bussförbindelser, livsmedelsbutiker, träningsanläggningar, skolor, Hemmakväll, pizzerior och härliga grönområden som Pålsjö-skog med fina promenadslingor.


Boarea
81 kvm
Avgift
4 745 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-10-21

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Troedsgatan såldes av oss 2019-10-21. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Troedsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.