Stålbrandsgatan 4A

Stålbrandsgatan 4A


Sofielund— Malmö

Stålbrandsgatan 4ASofielund— Malmö

Anonymt på utsidan, men minst sagt imponerande på insidan!

Välkommen till ett hus som verkligen kommer att överraska dig! Beläget på ett rofyllt läge i populärt kvarter, med insynsskyddad trädgård, både garage och carport, samt en insida av huset som verkligen imponerar!

Trevlig planlösning med sällskapsytor på entréplan och mer privat på ovanplan. Köket är modernt med utrustning från 2016 och det har en öppen planlösning mot vardagsrummet med en köksö som avgränsar och är en perfekt plats för gästerna att sitta medans maten tillagas. På övre plan finner vi två rymliga sovrum samt ett allrum med ljus heltäckningsmatta. Här finns även tvättstuga och badrum. Källaren är verkligen imponerande, nyrenoverad med en härlig spa-avdelning, med bastu, jacuzzi och dusch samt ett härligt bio-rum.

Den lummiga och insynskyddade trädgården i söderläge, ett isolerat garage som kan göras om till gästhus och även en låsbar carport. Detta är verkligen ett idylliskt villaliv mitt inne i city.

Området runt fastigheten är en verklig idyll med smågator och låga bostadshus i en härlig mix. Omgivningen är barnvänlig och det är nära till både skola och förskola. Här bor ni centralt i en mysig stadsmiljö, vilket är få förunnat. Den södra (gamla) sidan av Sofielund där detta hus ligger, karaktäriseras av de pittoreska gathusen som uppfördes som arbetarbostäder kring förra sekelskiftet, blandat med lite nyare bebyggelse. Här finns ett aktivt byalag som arrangerar aktiviteter som trädgårdsvandring, växtbytardag, glöggträff med mera. Sofielund är idag en stadsdel fylld med kultur, här finns bland annat biblioteket Garaget, Folkets Hus, nycirkusen Karavan och scenkonstkollektivet Potato Potato.

Geografiskt har du ett flertal närlivs, restauranger och bageri i närområdet. En kort promenad tar dig till både Triangeln (shopping+tåg), knutpunkten Södervärn och Möllevångstorget med deras enorma utbud av allt mellan himmel och jord. Även vackra Pildammsparken med möjlighet till utegym och motionsspår och andra fritidsaktiviteter, samt Folkets Park med många familjevänliga aktiviteter ligger nära detta hus. Ytterligare shopping har du vid Mobilia som verkligen har fullt utbud (Kvantum, Willys, Systembolag, Clas Ohlson, och andra butiker). Det finns också ett flertal närlivs och restauranger i området.

Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
112/64 kvm
Driftkostnad
32 806 kr/år
Tomtarea
276 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-08-24

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna villa på Stålbrandsgatan såldes av oss 2022-08-24. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Stålbrandsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad