Bandshalsvägen 20 / Dragsviken / Björkö / Norrtälje

Renoveringschans vid fin havsvik

Slutpris
1 580 000 kr
Boarea
47 kvm
Driftkostnad
10 210 kr/år
Totalareal
3 765 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-11-13
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Bandshalsvägen såldes av oss 2019-11-13. Se alla våra försäljningar i Björkö samt även på Bandshalsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Dragsviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vid en vacker havsvik ligger detta rejäla vinterbonade fritidshus om 47 kvm i behov av lite kärlek på en stor högt belägen naturtomt om 3765 kvm med samfälld strandlinje och delad brygga.

Här har du chansen att förverkliga din sommardröm i ett rejält hus med två bra sovrum, badrum med dusch handfat och separett-toalett samt vardagsrum och kök i öppen plan med utgång till en stor solig altan i söderläge. Altanen som omgärdar huset i öster, söder och väster garanterar dig ett fint solläge från morgon till kväll. På tomten finns även en friggebod om 10 kvm inredd som gästhus, ett gästhus om ca 25 kvm med renoveringsbehov samt ett uthus/förråd om ca 10 kvm.

Den stora tomten har högt och soligt läge bara ett hundratal meter från vattnet där man disponerar strandlinjen tillsammans med ett fåtal grannar. Vid vattnet finns en härlig strandäng med bad och en brygga som delas med en granne, härifrån når man ut i en vacker havsvik med fina sandstränder, släta klippor och fint fiske.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.