Älgstigen 4

Älgstigen 4

Slutpris

2 425 000 kr


Grisslehamn— Norrtälje

Älgstigen 4


Slutpris
2 425 000 kr

Grisslehamn— Norrtälje

Vinterbonat fritidshus på återvändsgata.

På enkelt cykelavstånd från Grisslehamn finner ni detta fina vinterbonade fritidshus om ca 60 kvm på en solig, lättskött natur-/trädgårdstomt om 2174kvm. Huset har tre sovrum, vardagsrum med värmande braskamin, badrum med vattentoalett samt kök med separat matplats och med utgång till altanen som delvis är under tak. Plan tomt där man finner ett gästhus samt en praktiskt redskapsbod med goda förvaringsmöjligheter. Altanen är en perfekt plats att avnjuta en trevlig tillställning med vänner eller familj. Gott om parkeringsplatser på uppfarten/tomten. Fiber finns i området

Området, som heter Björnberget, ligger på härligt cykelavstånd från sommaridyllen Grisslehamn (2,5 km) och fantastiska naturmiljöer som Nordkap och Skatudden! Från huset är det ca 700m till föreningens bad och båthamn där båtplats finns om man önskar.
I Grisslehamn möts du av en vacker hamn, marina och sommarstad. Från hamnen går den omtyckta färjan Eckrö Linjen, som med ca 2 timmars resa når populära sommarön Åland. Åland erbjuder dig flertalet härliga utflykter och en vacker hamn. I Grisslehamns hamn kan du boka in dig på en lyxig spa-weekend på Hotell Havsbaden eller äta något gott med fantastisk utsikt mot Ålandshav. Marinan har ett aktivt sommarliv med en välskött hamn, minigolf, restaurang samt välkänd gårdsloppis. Du finner även trevliga restauranger, pubar, muser, caféer, charmig ICA butik, gatugrill med ATG-ombud, fiskeaffärer samt tennis-och paddelbana. En karaktär för Grisslahamn är Albert Engström, med sin enorma produktion av bl. a. karaktäristiska Rospiggar i form av både teckningar och historier, som levde och verkade i Grisslehamn. Hans bostad är nu ett museum och ligger i närheten av hans ateljé - som också är ett sjömärke för sjöfarande på Ålands hav.

Vidare ut på Singö finns camping med kiosk och servering sommartid, en åretrunt öppen affär med post och systemombud, chokladbutik och fina utflyktsmål.

Varmt välkommen på visning.


Boarea/biarea
60/6 kvm
Driftkostnad
18 650 kr/år
Tomtarea
2 174 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-04-27

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Älgstigen såldes av oss 2023-04-27. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Älgstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.