Lidköpingsvägen 50 / Hammarbyhöjden / Johanneshov / STOCKHOLM

En lägenhet med allt! Balkong i söderläge samt öppen spis!

Slutpris
3 600 000 kr
Boarea
52 kvm
Avgift
3 100 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-11-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lidköpingsvägen såldes av oss 2018-11-10. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Lidköpingsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med attraktivt läge i Hammarbyhöjden finner du denna trevliga tvåa i toppskick med öppen spis! Lägenheten är välrenoverad där samtliga ytskikt har renoverats med stilrena och moderna materialval där stor hänsyn har tagits till detaljer från byggnadsåret. Lägenheten disponeras idag som en tvåa med stort kök med plats för stora middagssällskap! Lägenheten går att enkelt återställa till en trea som i den ursprungliga planlösningen.

På Lidköpingsvägen bor du med trevliga skogspartier mellan husen där man kan grilla eller ta en fika på sommaren. Nackareservatet vackra natur med löpspår, badsjöar,golfbana och Hammarbyhöjdens centrum med tunnelbana service en kort promenad bort.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.