Tidaholmsvägen 31 / Hammarbyhöjden / Johanneshov / Stockholm

Underbar tvåa med balkong med många soltimmar!

Slutpris
2 680 000 kr
Boarea
40 kvm
Avgift
2 598 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-04-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tidaholmsvägen såldes av oss 2018-04-26. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Tidaholmsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade funkislägenhet belägen på attraktiva Tidaholmsvägen, i hjärtat av Hammarbyhöjden. Lägenheten rymmer ett stambytt och renoverat badrum, ett funktionellt kök, sovrum med plats för dubbelsäng samt ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong med kvällssol!

Attraktiva Tidaholmsvägen ligger i ett utmärkt läge i området, endast ett stenkast från affärer samt T-bana vid Finn Malmgrens plan och med kort gångavstånd till natursköna Nackareservatet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.