Spartagatan lgh 1107 / Kvisthamra / Norrtälje / Nyproduktion

Nyprod. 2:a om 42 kvm med 18kvm balkong i vinkel, Kvisthamra, låg avgift! Inflytt hösten 2017.

Brf Siktet 1
Slutpris
1 900 000 kr
Boarea
42 kvm
Avgift
2 170 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2017-02-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Spartagatan såldes av oss 2017-02-27. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Spartagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvisthamra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en ljus och nyproducerad 2:a om 42 kvm i populära Kvisthamra, planerad inflytt hösten 2017. Egen balkong i öster/söder-läge om hela 18kvm! Här bor du bekvämt med närhet till såväl Flygfältets handelsområde som till Norrtälje centrum.

Säljstart den 14:e oktober kl. 10.00-15.00 på Mäklarhuset Norrtälje, Sjötullsgatan 7. Säljstarten är öppen för alla, dock har Roslagens Sparsbanks BUS-kontokunder förtur t.o.m. den 4:e november 2016. Beräknad inflytt hösten 2017. Brf Siktet 1 inrymmer 21 välplanerade och ljusa lägenheter fördelade på 3 plan, med hiss.

Denna lägenhet ligger bra placerad på våning 2 med en balkong om hela 18kvm i öster/söderläge. Vid entrén i väster har man även möjlighet att nyttja del av loftgången.

Välkomnande hall med golvklinkers och förvaringsmöjlighet, kök med vita- och underskåp med mellanliggande kakel, utrustat med kyl/frys, induktionsspishäll, ugn och diskmaskin. Köket har öppen planlösning till vardagsrum med utgång till balkong och dörr lägenhetens sovrum. Helkaklat duschutrymme förberett för tvättmaskin/torktumlare.

Vitmålade väggar och tak i kök, vardagsrum och sovrum samt ekparkett på golven. Till lägenheten hör ett separat förråd. Till föreningen finns 16 parkeringsplatser i nära anslutning som går att hyra.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration