Mörjarvägen 228

Mörjarvägen 228

Slutpris

11 000 000 kr


Frötuna - Harka— Norrtälje

Mörjarvägen 228


Slutpris
11 000 000 kr

Frötuna - Harka— Norrtälje

Fint sjöställe med helt privat läge

Längst in på vägen ligger detta fantastiska sjöställe på en äkta sjötomt om totalt 3578 kvm varav 2178 kvm är tomtmark med brygga, sandstrand, båthus samt huvudbyggnad om 138 kvm med en fantastisk panorama havsutsikt.

Huset som delvis renoverats och byggts ut de senaste åren bjuder på vardagsrum med panoramafönster ut mot vattnet med utsikt som en vacker tavla, samt kök i öppen planlösning med vedspis och utgång till altan. I anslutning till den sociala ytan ligger vinterträdgården (orangeriet) med havsutsikt och braskamin. I den nyare utbyggda delen ligger två stora nya fina sovrum med öppet tak upp till nock, strålande havsutsikt och utgång till klipporna. Ett nytt duschrum med wc, golvvärme och tvättmaskin. Stor altan ut mot vattnet och på baksidan med skyddat läge. I den äldre delen ligger hallen, två mindre sovrum samt ett duschrum med wc. Vattenburen värme, golvvärme, vatten året om, fiber samt två duschrum med wc i huvudhuset.

Den härliga soliga natur- och trädgårdstomten bjuder på plan gräsyta, en fin liten sandstrand, rejäl brygga med båthus och festlokal samt sovloft och ett stort härligt bryggdäck. På tomten finns även ett uthus om ca 20 kvm i renoveringsbehov med vacker utsikt som innehåller gästrum, bastu och förråd med egen altan och fått namnet champagnebaren. Garage ihop byggt med carport samt varmförråd. Tomten ligger helt ostört i en skyddad vik, utan grannar, längst in på återvändsväg. Magnifik vattenkontakt från huvudhuset, uthuset och båthuset.

Unikt läge vid Norrtäljeviken med magnifik havsutsikt. Här seglar havsörnen och fiskarna simmar förbi. Björnö Holmar är en underbar plats med ek och björkbackar och vackra hagar. Ett fantastiskt sjöställe med avskilt och rogivande läge men med närhet till Norrtälje (15 min) och Stockholm (1 tim) samt flera permanentboende i området.


Boarea/biarea
138/36 kvm
Driftkostnad
36 279 kr/år
Tomtarea
2 178 kvm
Totalareal
3 578 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2021-03-19

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Mörjarvägen såldes av oss 2021-03-19. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Mörjarvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.