Vegagatan 30

Vegagatan 30

Slutpris

1 975 000 kr


Centralt - Hamnen— Norrtälje

Vegagatan 30


Slutpris
1 975 000 kr

Centralt - Hamnen— Norrtälje

Fin trea med lummig sjöutsikt, inglasad balkong i attraktiva hamnen

En charmig och mysig trea i den fina föreningen Brf Sälgen. Med bara fyra lägenheter per hus är det ett trivsamt och lugnt boende. Här har man nära till centrum men också till naturen. Gå strandpromenaden längst med Norrtäljeviken till Grind och sen vidare längst med stigarna i Grindskogen bort till Solbacka strand. Eller en kort promenad åt andra hållet till Norrtälje centrum med butiker, restauranger och busstation. Här bor du i ett av Norrtäljes mest exklusiva kvarter nya Norrtälje hamn. Här kan du läs mer om det nya området https://www.norrtalje.se/info/stad-och-trafik/norrtalje-vaxer/norrtalje-hamn/

Gavellägenheten ligger på första våningen, bara en halvtrappa upp med en bra planlösning och många förvaringsutrymmen. Ett härligt vardagsrum med öppen spis och utgång till inglasad balkong i soligt söderläge med sjöutsikt över Norrtäljeviken. Ett helt nytt kök fullt maskinellt utrustat med matplats intill fönster med fin utsikt över villaområdets takåsar, två bra sovrum, duschrum med kaklade väggar, tvättmaskin och en ljus hall. I lägenheten ingår även två källarförråd i samma hus.

Högt i tak, den öppna spisen och de vackra parkettgolven är några tidstypiska detaljer som ger charm och trivsel. I Brf Sälgen ingår allt det nödvändiga i månadsavgiften. Här finns också tillgång till fiber, föreningslokal, tvättstuga, cykelförråd och en fin innergård att njuta av. Busshållplats för stadsbuss finns bara 200 meter bort från lägenheten.

Välkommen till en lägenhet med charm i attraktiva Hamnen!


Boarea
63 kvm
Avgift
4 300 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-06-05

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Vegagatan såldes av oss 2020-06-05. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Vegagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.