Vreta ängsväg 6

Vreta ängsväg 6

Slutpris

3 975 000 kr


Frötuna - Vreta— Norrtälje

Vreta ängsväg 6


Slutpris
3 975 000 kr

Frötuna - Vreta— Norrtälje

Läckert & nytänkande enplanshus med solpanel, panoramafönster, garage, spabad och kvällssol!

Läckert och bekvämt nybyggt vinterbonat fritidshus om 98 kvm på vacker trägårdstomt med solceller, garage, panorama fönster, generöst träddäck med spabad och kvällssol!

Huset passar likväl för den som vill bo permanent som för sommargästen. Här har ni alla tänkbara bekvämligheter så som fullt maskinellt utrustat kök, vardagsrum och kök i öppen planlösning, tre bra sovrum varav ett master bedroom med eget duschrum, två duschrum med wc, tvättmaskin och två utgångar till stort träddäck med spabad. Här bor du i ett bekymmersfritt enplanshus med solpanel (ger 85% av energiförbrukningen) , vattenburen golvvärme, vatten året runt, minireningsverk för wc, fiber och garage om ca 20 kvm med Ladd stolpe. Ett perfekt och enkelt boende att nyttja året runt.

Stort härligt träddäck i skydddat läge och med kvällssol! Det går enkelt att öppna upp panorama fönstren, så inne känns som ute! Här ryms hela familjen för grillmiddagar. Under högsommaren flyttas matplatsen ut till altanen som också är ett perfekt soldäck. Vid ingången sitter du skyddat intill husets väggar och njuter av en god frukosten i morgonsolens strålar.

Lättskött och tillgänglig trädgårdstomt om 1952 kvm med kvällssol. Fint inramad tomt med insynsskyddade häck och vacker berghäll. Delvis kuperad tomt som ger vacker utsikt. En ljus och fin tomt med uteplatser, plan gräsyta och prydliga gångar till huset. Här finns det plats för alla sommarens lekar och spel eller den trädgårds intresserade. Genom en kort promenad på ca 800 meter genom skogen når ni Holmsjön för ett härligt bad. Lite längre bort, ca 5 km finns populära Marholmen med härligt bad och restaurang.

Det här är ett hus som passar både som permanentboende och som för den kräsne sommargästen med hög standard och god smak.

Fastigheten är belägen endast ca 10 minuter med bil från centrala Norrtälje och har ett perfekt pendlarläge. Ett naturskönt och lugnt område med fina skogspromenader. SL busshållplatsen finner vi ca 200 meter från tomten. Endast ca 2 minuter bort ligger också Vreta handel som har mataffär, bensinstation och pizzeria. Grundskola samt förskola Frötuna finns 2,5 kilometer bort

Varmt välkomna på visning!


Boarea
98 kvm
Driftkostnad
28 100 kr/år
Tomtarea
1 952 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-11-16

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Vreta ängsväg såldes av oss 2021-11-16. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Vreta ängsväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.