Krokvägen 6

Krokvägen 6

Slutpris

10 000 000 kr


Resarö— Vaxholm

Krokvägen 6


Slutpris
10 000 000 kr

Resarö— Vaxholm

Vacker sekelskiftesvilla med stort trädäck, utekök och fantastisk trädgård!

Här finns nu möjlighet att förvärva en fantastiskt fin sekelskiftesvilla i två plan med källare på en stor lummig tomt med ett centralt läge med endast några minuters promenad till matbutik, busshållplats samt förskolor och skola. Du har dessutom kort gångavstånd till Resarös Marina med brygga, bad- och båtplatser!

Villan, som är byggd så tidigt som 1918, har tidstypiska detaljer bevarade såsom vackra snickerier, stora spröjsade fönster och en magnifik kakelugn i vardagsrummet. 1945 byggdes huset till och blev större och man har även moderniserat och satt in bergvärme under senare år. Till bostaden har man anlagt ett stort trädäck om ca 150 m² där man under sommarhalvåret kan flytta ut matlagningen och använda det inbjudande uteköket med marmor och både el och vatten. Trädäcket är lagt i fiskbensmönster, vilket för våra tankar till sekelskifte. Här finns möjlighet att placera flertalet olika sittgrupper efter behag och det finns också ett mysigt spabad som kan nyttjas under hela året. Utöver detta erbjuder fastigheten även ett separat gästhus med egen altan samt en inbjudande lekstuga för de små. På tomten finns äppelträd, rosenbuskar, bärbuskar och odlingslådor

Bostaden genomsyras av klassiska inredningsval i sobra färger kombinerat med tapeter passande ett hus från denna tid. Överallt ligger vackra golv och till alla rum sitter gedigna trädörrar med karaktäristiska speglar.

Vardagsrummet är entrévåningens nav och fyller flera funktioner i ett. Sällskapsdelen är den första man möts av och här kan man välja om man önskar se en bra film eller ta ett gott glas vin framför brasan i goda vänners lag. Intill hittar man matsalen där man enkelt sitter ett större sällskap för en längre middag och efter middagen kanske det passar med avec i biblioteksdelen eller varför inte ute på balkongen? Mellan hall och vardagsrum är köket placerat och andas exklusivitet. Vita skåpluckor, delvis med vitrinskåp, rymligt skafferi, kombineras med bänkskiva i marmor och tillsammans med rostfria vitvaror från Siemens bildar det en perfekt kombination av god funktion och estetik. För de lite mindre vardagsmiddagarna finns det plats att placera ett kökbord för 4-6 personer och från köket når man också trädäcket via spröjsade pardörrar i glas och under sommaren kan man låta inne möta ute genom att ställa upp dessa på vid gavel! Utöver detta finns en väldigt fint inredd gäst-WC att tillgå i anslutning till entrén.

Från hallen, upp för den ljust målade trappan, når man det övre planet som rymmer villans samtliga sovrum samt ett stort allrum som idag används som master bedroom. Har man inte behov av tre sovrum på övre plan skulle rummet med den vita murade öppna spisen göra sig perfekt som ett andra vardagsrum eller ett ljust luftigt arbetsrum eller möjligen en ateljé? Med burspråket och den vidsträckta utsikten skulle vem som helst kunna få fin arbetsro. På denna våning har man totalrenoverat badrummet och inrett med infällda spotlights och duschhörna med vikbara glasväggar.

För vinälskaren är detta verkligen ett hus att se närmare på då det i källarplan finns en vinkällare som väntar på att fyllas av en ny ägare! I källaren finns också tvättstuga, hobbyrum samt garage. Här erbjuds gott om förvaring.

Här bor ni endast ca 30 minuter från innerstan, 15 minuter från Täby och med buss 50 minuter från Östermalm.

En fastighet att uppleva på plats, varmt välkomna att boka visning!


Boarea/biarea
137,5/67,6 kvm
Driftkostnad
45 120 kr/år
Tomtarea
1 633 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-04-14

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Krokvägen såldes av oss 2021-04-14. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Krokvägen.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.