Börjegatan 56 B

Börjegatan 56 B

Slutpris

1 750 000 kr


Luthagen— Uppsala

Börjegatan 56 B


Slutpris
1 750 000 kr

Luthagen— Uppsala

Stor 1:a med rymlig sovalkov!

Söker du efter den första egna bostaden, en övernattningslägenhet eller studiebostad? Här finns nu möjligheten att köpa en yteffektiv 1:a med funktion som en mini-tvåa tack vare den rymliga sovalkoven!

Bostadens hall är väl tilltagen och här förvarar man enkelt alla sina ytterkläder i de platsbyggda garderoberna. Köket är stort och har plats för ett matbord för ca 4 personer, perfekt för middagar i goda vänners lag! I köket finns bevarade originalskåp som ger den karaktäristisk 50-talskänslan och man har även bevarat den klassiska kryddhyllan med skeppor i glas. Vardagsrummet, med fint parkettgolv och två stora fönster, är stort nog för favoritsoffan och eventuellt en arbetsplats om så önskas. I rummet ligger också sovalkoven med en inbyggd garderob som med ett draperi förvandlas till ett minisovrum. Lägenhetens badrum är helkaklat i neutrala färger och inrett med dusch.

Bostadsrättsinnehavaren disponerar två stycken förråd.

I omtyckta Luthagen har ni som boende det bästa av två världar - området är uppskattat för dess lugn men med city och stadens puls inom ett bekvämt avstånd. Det finns restauranger och livsmedelsbutiker i närområdet och det är goda kommunikationer med stads- och regionbuss för er som pendlar. Här är det nära till vackra promenadstråk längs Fyrisån, Stabbyskogen med gångvägar, upplyst motionsslinga och grillplatser samt flertalet parker i närheten, närmast ligger Tegnérparken som erbjuder plats för picknick och umgänge. För den som studerar ligger Ekonomikum på kort promenadavstånd från bostaden.

Varmt välkommen att boka visning!


Boarea
39 kvm
Avgift
2 121 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-22

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Börjegatan såldes av oss 2020-10-22. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Börjegatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.