Klockargatan 12

Klockargatan 12

Slutpris

2 550 000 kr


Luthagen— Uppsala

Klockargatan 12


Slutpris
2 550 000 kr

Luthagen— Uppsala

Välplanerad 4:a med stor balkong

Letar ni efter ett bekvämt boende i en modern fastighet med hiss direkt från markplan? Här erbjuds nu en välplanerad 4:a med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en stor balkong mot föreningens innergård. Här kan ni leva ett härligt liv i ett lugnt läge intill parkområde, lekpark, service och kommunikationer.

Lägenheten välkomnar er in i en rymlig ljus hall som leder vidare till kök och vardagsrum där det är lätt att umgås och ha tillställningar tack vare den öppna ytan mellan rummen. Här finns även utgången till den väl tilltagna balkongen som ger er ett extra rum under sommaren. I bostaden finns tre bra sovrum i varierande storlekar och två av dem har bra förvaringslösning i inbyggda skjutdörrsgarderober. I master bedroom möblerar ni enkelt med en dubbelsäng och annat önskat möblemang. Extra förvaring finns också i separat klädkammare och i det helkaklade badrummet finns förutom dusch även möjlighet att tvätta.

Som boende i Luthagen finns det mycket att njuta av. Området är uppskattat för dess lugn men med City och stadens puls inom ett bekvämt avstånd. Tegnérparken erbjuder plats för picknickar och umgänge och i närheten ligger Stabbyskogen med gångvägar, upplyst motionsslinga och grillplatser. För studenten ligger Ekonomikum på några minuters promenad bort samt busshållplats med täta avgångar via stads- och regionbussarna. Vad gäller mataffärer finns butiken Nelins endast en kort promenad från bostaden samt ytterlige service och utbud av bl.a. restauranger, vårdcentral, apotek och matbutik vid Mimmi Ekholms Plats.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
89 kvm
Avgift
5 851 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-10-06

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Klockargatan såldes av oss 2022-10-06. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Klockargatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.