Norbyvägen 131 A / Norby / Uppsala

Bekvämt boende i familjevänligt område!

Slutpris
3 270 000 kr
Boarea
94.5 kvm
Avgift
4 637 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-10-11
Bostaden är såld!

Denna radhus på Norbyvägen såldes av oss 2019-10-11. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Norbyvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Norbyvägen 131 A och detta bostadsrättsradhus där garage ingår i månadsavgiften!

Den trevliga farstukvisten och rabatten, med bland annat dvärgkörsbär, välkomnar er in till bostaden där entréplanet innefattar hall, rymligt kök, tvättstuga, vardagsrum och gästtoalett. Genom vardagsrummet tar ni er ut till uteplatsen som rymmer utemöbler praktiskt under markis. Från uteplatsen har ni tillgång till två förrådsutrymmen, varav det ena är det externa förråd som varje medlem i föreningen har men som här har utnyttjats på bästa sätt genom att ni når det från den egna uteplatsen istället för via "förrådslängan". Här finns även liten gräsyta samt äppelträd och vinranka. På baksidan kan ni njuta av kvällssolen och barnen har en lekplats att leka i precis utanför. På det övre planet finner ni tre sovrum i bra storlekar, varav två av dessa har utgång till balkongen som också den vetter mot innergården med kvällssol, samt badrum utrustat med dusch.

HSB Brf 42 Norby är en välskött förening där man värnar om en trevlig boendemiljö och gemenskap. Här ingår ett garage per lägenhet i månadsavgiften! Föreningen erbjuder möjlighet att hyra övernattningsrum för gäster, bod med trädgårdsredskap att låna samt bord och stolar för de egna tillställningarna.

Området är omtyckt för sitt natursköna och lugna läge med fina cykelvägar in till centrala Uppsala. Det är ett kort promenadavstånd till närservice vid Svamptorget som bland annat erbjuder matbutik, bageri, pizzeria och dansstudio. I närområdet finner ni förskolorna Humlan, Mygganbarnen och Småfolket samt Malmaskolan för elever i årskurs F-6. Utmed Norbyvägen trafikerar buss nr 7, som bland annat tar er till Stora Torget. Från bostaden är det ett kort avstånd till natur och rekreation i både Hågadalen och Stadsskogen.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Norby

Norby, ett mycket omtyckt område att bo i! Här bor du i ett villaområde med byggnader från tidigt 1900-tal och fram till 2019.

Kommunikationer

Till centrum tar du dig med stadsbuss som trafikerar på Norbyvägen med flera turer per timme. Bussen tar dig även mot Gottsunda centrum. Vill du hellre cykla finns trevlig cykelväg genom Stadsskogen ned mot centrum, Ångströmslaboratoriet, SLU, SVA, Biomedicinska centrum, Science Park och Akademiska sjukhuset.

Fritid och friluftsliv

Ett fantastiskt och populärt naturområde, Hågadalen, sträcker sig väster om Norby, en dal vid Håga. Dalen bildar tillsammans med skogsområdet Nåsten Naturreservatet Hågadalen-Nåsten. Genom Hågadalen rinner Hågaån. Här ligger också bronsåldersmonumentet Hågahögen, även känd som Kung Björns hög. Området är ett mycket populärt utflyktsmål för ung som gammal då naturen är skön, orörd och vacker. Här finns upplysta motionsspår och i övrigt fin natur för promenader och rekreation. Här kan man under årets snöfria månader gå långa promenader i underbar natur och om vintern åka längdåkningsskidor. Ett annat naturskönt område är Stadsskogen med bl a upplysta motionsspår.

Service

Den närmaste matvaruaffären , en ICA-butik, hittar du på Svamptorget där även pizzeria, bageri och blomsterhandel finns. Vill du handla i ett stort köpcentrum finns Gottsunda Centrum med allt från småbutiker till stor ICA-affär, restauranger, apotek, badhus, systembolag m.m. på kort avstånd.

Skola och barnomsorg

Den närmaste skolan är Malmaskolan med årskurser från förskoleklass (F) upp till årskurs 6. De närmaste högstadieskolorna blir Valsätraskolan och Eriksbergsskolan. Ett flertal förskolor finns också i området.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.