Sågargatan 13 A

Sågargatan 13 A

Slutpris

3 370 000 kr


Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Sågargatan 13 A


Slutpris
3 370 000 kr

Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Modern fin 3:a med mysig uteplats!

Här bor ni centralt med endast ett kort promenadavstånd till Resecentrum och Uppsala Centrum men också med närhet till Stadsparken samt Fyrisåns promenadstråk. Förutom det stadsnära läget kan ni här även njuta av att bo en ny modern lägenhet bekvämt belägen i markplan med egen mysig uteplats in mot gården. Uteplatsen i sydväst omgärdas av en grönskade häck som gör att det känns väldigt ombonat och inbjudande.

Bostaden är i mycket fint skick med ljusa målade väggar samt med ett tidlöst vackert ekparkettgolv lägenhetens alla rum förutom hall och badrum. Köket från Marbodal är inrett i nordiska svala toner som vita skåpluckor, bänkskiva i träimitation samt vita kakelplattor som stänkskydd. Över arbetsbänken sitter också snyggt infällda spotlights som ger er ett behagligt arbetsljus vid matlagningen. I rummet kan ni enkelt duka för 4-6 personer invid fönstret vilket gör det lätt för familjen att samlas. Vardagsrummet ligger sedan i fil med köket och det är här ni når uteplatsen som blir en förlängning av rummet under sommarhalvåret. Via grinden från uteplatsen tar ni er ut till den mycket uppskattade innergården och det populära växthuset som rymmer plats för trevliga tillställningar! Här finns även gill och gräsyta för trevlig samvaro i det fria. Sovrummen är båda i bra storlekar och har båda gott om förvaring i skjutdörrsgarderober med Elfa-system. Med sin moderna färgsättning kan det helkaklade badrummet lätt bli ett favoritrum och här finns även möjlighet att tvätta hemma och slippa allt vad tvättstugor heter.

Parkeringsmöjlighet, barnvagnsrum och cykelrum finns i föreningens garage under markplan och fastighetens hiss går hela vägen ner i källarplan. Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd. Innergården är trivsam, parkliknande utformad med ett växthus som kan bokas för privata tillställningar av föreningens medlemmar.

Här i Industristaden bor man bra - nära till E-4:an, Resecentrum (tåg och bussar), Willys matvaruaffär, apotek, förskola, Uppsala Konsert och Kongress och förstås city med all möjlig handel. Från lägenheten blickar man ut över Anna Petrus Park - Parken är en plats för lek och aktivitet för stora som små, som klätterlek, parkour och skateboard. Parken är döpt efter den svenska skulptören, industridesignern och dansaren Anna Petrus.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
81 kvm
Avgift
4 483 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
BV (Hiss finns)
Såld
2023-06-21

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Sågargatan såldes av oss 2023-06-21. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Sågargatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.