Vindelgatan 1 B

Vindelgatan 1 B

Slutpris

1 050 000 kr


Byttorp— Borås

Vindelgatan 1 B


Slutpris
1 050 000 kr

Byttorp— Borås

Ljus och charmig lägenhet med naturskön närhet

Här presenteras en förtjusande lägenhet om 2 rum och kök, omfattande 60 kvadratmeter på den fridfulla Vindelgatan 1B.

Det klara ljuset som genomsyrar varje hörn skapar en inbjudande atmosfär som genast får dig att känna dig hemmastadd. En huvudattraktion är den eleganta inglasade balkongen som inte bara ger extra ljus till interiören, utan också öppnar upp möjligheter till utomhusliv året om – en oas av vardagslyx.

Planlösningen är optimalt utformad och erbjuder en smidig fördelning mellan vardagsrum, sovrum och kök. De 60 kvadratmetrarna känns luftiga och funktionella, och den inglasade balkongen blir som en förlängning av ditt boendeutrymme. Här kan du njuta av morgonkaffet med en bok i handen eller inbjuda vänner till avkopplande kvällar.

Lägenheten har en bra belägenhet med närhet till den fridfulla Kolbränningen (även kallad Byttorpssjön). Naturens skönhet är aldrig långt borta, och du kan omväxlande promenera längs vattnet, reflektera över dess spegelblanka yta eller helt enkelt ta en paus och låta dina sinnen förnimma lugnet.

Bekväma anslutningen till kollektivtrafiken. Med en busshållplats belägen precis utanför din gata kan du enkelt och smidigt resa till stadens centrum för att utforska dess pulserande livsstil och rika utbud. Att bo på Vindelgatan 1B ger dig den perfekta balansen mellan den avslappnade omgivningen vid sjön och stadens dynamik.

Din vardag underlättas av närheten till en mångfald av praktiska tjänster. Matbutiker, bageri och en närbutik ligger alla inom bekvämt räckhåll, vilket ger dig möjligheten att enkelt hantera dina dagliga ärenden och inköp.

Sammanfattningsvis erbjuder denna ljusa och charmiga lägenhet på Vindelgatan 1B en perfekt balans mellan komfort, naturskönhet och stadens bekvämligheter. Ingjutande en känsla av hemtrevnad och vardagslyx, är detta en bostad som sannerligen berikar din livsstil.

Varmt välkommen att boka in dig till visningen!


Boarea
60 kvm
Avgift
5 048 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-08

Mäklarhuset Borås

Denna lägenhet på Vindelgatan såldes av oss 2023-11-08. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Vindelgatan.

Boka värdering

Emil Eriksson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.