Kapellvägen 24 C

Kapellvägen 24 C

Slutpris

800 000 kr


Gånghester— Borås

Kapellvägen 24 C


Slutpris
800 000 kr

Gånghester— Borås

Fin och hemtrevlig tvåa med balkong

Här erbjuds en bra planerad och hemtrevlig hörnlägenhet där det generösa ljusinsläppet ger lägenheten en härlig rymd. Här bor man bra och bekvämt.

Det första som möter oss i denna lägenhet är en inbjudande och välplanerad hall med goda avhängningsmöjligheter samt garderober. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett harmoniskt och rogivande sovrum med fint ljusinsläpp. Köket är trevligt och stilrent med bra förvaringsmöjligheter, släta luckor och plats för matbord och stolar. Det rymliga och sociala vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, fönster åt två håll och härliga umgängesytor. Här kan man med fördel dela av så att lägenheten blir en trea. I badrummet finns toalett, kommod, badkar och badrumsskåp. I lägenheten finns även en walk in closet.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en mysig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar. Balkongen nås från vardagsrummet och vetter mot innergården och har sol från morgonen till kvällen.

Varmt välkommen att boka in dig till visningen!


Boarea
66 kvm
Avgift
4 336 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-05-12

Mäklarhuset Borås

Denna lägenhet på Kapellvägen såldes av oss 2023-05-12. Se alla våra försäljningar i Gånghester samt även på Kapellvägen.

Boka värdering

Emil Eriksson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.