Hemkunskap

Hetaste inredningstrenderna!

Chilli har laddat med massor av härlig inspiration i form av nydesignade möbler och stilsäker inredning. Fram med värmande plädar, gosiga kuddar och attiraljer i höstens hetaste färger; rosa, vinrött och senapsgult. Vilka är då de hetaste trenderna? Här har en av Chilli’s inredningsexperter Johanna Niva listat de senaste trenderna:

Senapsgult

Färgen som vi inte kan få nog av - Senapsgult! Den har hängt med ett tag, men i höst är den hetare än någonsin. Vi ser den på soffor, fåtöljer, sittpuffar, kuddar och annan inredning! Färgen bryter snyggt av mot mörka färger som svart, mörkblått och grått genom att skapa en effektfull kontrast. Men matcha gärna med andra färger som rosa och vinrött som är minst lika heta i höst.


Supersnygga senapsgula soffan Nerf.

Naturmaterial och jordfärger

Naturmaterial som läder, trä, sten, marmor och linne är helt rätt i hemmet i höst. Vi ser det både på möbler och inredningsdetaljer. Dukar, löpare och servetter i linnetyg till höst-dukningen i kombination med nya dynor i läder till stolarna tar matrummet till nya höjder i höst. Eller varför inte investera i ett vackert, rustikt matbort i trä med sann vintage-stil?

Naturmaterial går hand i hand med jordfärger som vi ser mycket av i höst på inredningsdetaljer och framförallt på textilier som kuddfodral, sängkläder och handdukar


Chillis har ett brett utbud av inredning.

Metall

Glänsande metaller! En trend som fortfarande håller i sig, trots att den hängt med några säsonger. Men inte oss emot! Vi älskar varma, glänsande metaller som koppar, guld och mässing. Höstens stora trend är dock silvermetallic men trots detta fortsätter de varma metall-färgerna att vara en storsäljare. Belysning i metall är ett fantastiskt sätt att bryta av med och samtidigt skapa ett stämningsfullt ljus.


Capital taklampa i mässing.

Sammet

Nytt för i år är sammet! Vi ser sammet främst på möbler som soffor, fåtöljer och fotpallar, men även på kuddfodral och gardiner. De trendigaste färgerna är mörkblått, smaragdgrönt, vinrött och gammelrosa.

Färgrika mönster

Mönster och färg ser vi mer av än någonsin den här hösten! Det är så enkelt att lyfta ett helt rum bara genom att lägga till lite färg och mönster med hjälp av detaljer som kuddar, dukar och gardiner. Under årets mörkare årstider behöver vi lysa upp våra hem och fylla på med inspirerande färger och mönster som har en uppiggande effekt!


Kuddfodral i härliga höstfärger.

 

 

 

Sponsrade länkar
Relaterat