Erbjudanden

Höj värdet med trädgårdsstyling!

Med hjälp av vår samarbetspartner TrädgårdsMakeover kan Mäklarhuset erbjuda en skräddarsydd tjänst med fokus på din trädgård, framtagen för att höja buden vid en försäljning.

Trädgårdsstyling är ett koncept som innebär att en trädgårdsmästare/-designer kommer och fixar till tomten så att den är inbjudande. TrädgårdsMakeover erbjuder samma service i hela landet och utbildar och licenserar trädgårdsfirmor i det lokala mäklarkontorets närområde. Din mäklare har all information om TrädgårdsMakeover och svarar gärna på dina frågor.

Det här prioriteras*

  • Grovrengöring av hårda ytor som tak, altaner, murar, trappor, uppfart och gångar.
  • Kantskärning av gräsytor mot gångar och rabatter för att ta fram konturerna i trädgården.
  • Beskärning av träd och buskar vid behov.
  • Bortforsling av trädgårdsavfall.
  • Ogräsrensning och bekämpning.
  • Ny jord och näring fräschar upp rabatter och växter.
  • Slutstädning av tomten. Skräp forslas bort.

* Arbetet utförs alltid utifrån en överenskommen åtgärdslista där vi specificerar vad som prioriteras inom beräknad tidsåtgång. Du har alltid möjlighet att avboka fram till 48 timmar före start. 

Skräddarsydda paket

TrädgårdsMakeover är en 36 timmars makeover av hela trädgården inkl. alla nödvändiga handmaskiner och verktyg samt 4 säckar jord och 1 säck näring.
Pris: 15 000: -

EntréMakeover är en 18 timmars makeover med fokus på entrén och det som syns från gatan. Entrékruka med passande blommor/ växter ingår.
Pris: 7 500: - 

Winter Edition är en Entré Makeover men inkluderar även hyra och utsättning av belysningsutrustning med ljuspelare och stämningsskapande spotlights.
Pris: 8 500: - 

Det går alltid att beställa fler arbetstimmar vid behov för 300:-/timme. Alla priser är inklusive moms och efter RUT-avdrag. 

 

Relaterat

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.