Stockholmsmäklaren Jakob Jakobsson har Sveriges nöjdaste kunder

Stort personligt engagemang, lyhördhet och total ärlighet. Det har gjort Jakob till Sveriges mest transparenta mäklare med nöjdast kunder.

Sveriges största mäklarguide HittaMäklare har listat vilka mäklare som har fått bäst omdömen av sina kunder under 2018. Toppar listan gör Jakob Jakobsson på Mäklarhuset Stockholm Kungsholmen, som har fått en rekommendation från 95,1 procent av sina säljare.
- Jag är otroligt stolt och glad över att ha Sveriges nöjdaste kunder, säger Jakob.

Mäklare med toppbetyg
Jakob är specialiserad på bostadsrätter i Stockholms innerstad sedan 2009 och har förmedlat nära 900 bostäder i Stockholm. Att ligga på den nivån kräver stort engagemang och långa arbetsdagar, här pratar vi livsstilsyrke och att leva på rekommendationer.

– Jag brinner för att göra allt för mina kunder, de ska göra en riktigt bra bostadsaffär. Jag jobbar alltid maximalt för att nå högsta möjliga slutpris. En av nycklarna till min framgång är att jag aldrig har mer än två nya försäljningar per vecka. På så sätt kan jag ha full kontroll över allt som händer i försäljningsprocessen och det skapar den tiden som krävs att göra mitt yttersta i varje affär, för varje kund, berättar Jakob.

"Jakob är en väldigt driven, målinriktad, strukturerad person som är duktig på att återkoppla och lyssna på sina kunder. Han är i toppskiktet av innerstadens mäklare och gör det med ett nöjdkundindex som är helt otroligt! Jag är väldigt stolt över honom som person och medarbetare."
-   Ida Eriksén, Vd Mäklarhuset Stockholm Kungsholmen. 

Vad är det bästa med ditt jobb?

– Det bästa med jobbet är mötet med alla kunder. Det är relationer som jag värdesätter högt. Drivkraften är att hela tiden överträffa kundens förväntningar. Kvittot blir de rekommendationer som kunderna ger mig, säger Jakob Jakobsson.

Jakobs Jakobssons meriter

2009 - Sålde den lägenhet som 2009–2013 hade det högsta priset per kvm i Sverige någonsin (136 000 kr/kvm, Skeppargatan 4).

2014 - Blev rankad av Aftonbladet bland de topp 6 bästa mäklarna i Sverige.

2015 - Blev rankad av DN bland de topp 10 bästa mäklarna.

2016 - HittaMäklare som den mest rekommenderade mäklaren i hela Stockholms län.

2017 - Listad av HittaMäklare som den mest rekommenderade mäklaren i Stockholms innerstad.

2018 - Av Dagens Industri blev han rankad 4:a i hela Sverige (1:a i Stockholm).

2018 - Satte han årets innerstadsrekord med 166 111 kr/kvm (Kungsholmen).

2019 - Av HittaMäklare fick han utmärkelsen ”Sveriges mest transparenta mäklare 2018” med nöjdast kunder av alla mäklare på alla byråer.