Guider & Tips

Vad gör jag med mitt bredbandsabonnemang vid flytt?

När du flyttar till en ny adress är det viktigt att veta om du är kvar i bindningstid på ditt bredbandsabonnemang. Vissa avtal och abonnemang kan du ta med dig, andra måste du säga upp. Därför lönar det sig att vara ute i god tid med att utreda bredbandsläget på din nya adress. Vet du inte det kan du alltid kolla med din nuvarande operatör. Ibland kan du också flytta med ditt bredband, och andra tjänster via befintlig operatör, till din nya adress.

Behöver jag säga upp?

Kan du inte flytta med ditt abonnemang till din nya adress behöver du säga upp abonnemanget i god tid. Vanligtvis är det 1 månads uppsägningstid på bredbandsabonnemang. Är du i bindningstid fortfarande kanske du kan överlåta bredbandet till nästa ägare. Om du vill byta leverantör, se till att du säger upp tidigare abonnemang i god tid för att slippa betala extra. Beställ det nya abonnemanget med startdatum som passar dig i ditt nya boende.

Enklaste sättet att hitta ett nytt abonnemang på nya adressen

För att undersöka vilka abonnemang för bredband du kan få på din nya adress kan du använda Bredbandsval.se söktjänst för bredband. Du sätter själv startdatum i beställningsformuläret för det nya abonnemanget så att det är fixat tills du flyttar in på din nya adress.

Jämför bredband på din adress 

  • Spara pengar. Du kan spara upp till 1500 kr/ år med hjälp av bredbandsval.se
  • Svar direkt. Det tar mindre än 1 minut att hitta det bästa erbjudandet på din adress
  • Enkelt och kostnadsfritt. Bredbandsval tar inte några avgifter från dig - priserna du ser är de du får

Se och jämför bredband

 

Foto skapat av freepik - www.freepik.com

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.