Hemkunskap

Vilken utemöbelstyp är du?

Nu är sommaren snart här och det är hög tid att göra fint på uteplatsen eller balkongen med nya utemöbler. Hur brukar du spendera dina sommardagar? Lata dig i solen, ta en kopp kaffe på balkongen eller med en härlig middag i trädgården? Oavsett vilken utemöbelstyp du är hittar du alltid det allra senaste inom möbler och inredning på chilli.se. Scrolla ner för att ta reda på vilken utemöbelstyp just du är!

Balkongnjutaren

Lever du storstadslivet i en lägenhet med balkong? Även om ytan är begränsad är inte inredningsalternativen det! Genom att satsa på en mindre, kvadratsmart möbelgrupp får du garanterat plats över för såväl växter som inredningsdetaljer.

 

Bahamas barbord med matchande pallar passar perfekt på den lilla balkongen.

Tahiti caféset med två stolar i trendig rotting.

Soldyrkaren

Finns det något bättre än långa, lata dagar i solstolen? Inte för soldyrkaren i alla fall! Investera i en bekväm solsäng eller loungegrupp och njut till fullo av sommarens ledighet. Och du, glöm inte parasollet för pauser i skuggan då och då!

 

Amalfi loungegrupp - en stilsäker fullträff!

 

chilli.se hittar du mängder av parasoll i olika färger och storlekar.

 

Chilli har loungemöbler från bland annat Hillerstorp.

Sommarkocken

Frukost, lunch och middag. Är du den som både lagar och äter alla dagens måltider utomhus under sommarmånaderna? I så fall kan du titulera dig som sommarkocken! Satsa på en stor och inbjudande matgrupp och samla såväl vänner som familj. Med ett ordentligt utekök blir middags-preppen verkligen en fröjd!

 

Investera i en matgrupp med skön komfort och snygg design. På chilli.se hittar du bland annat matgrupper från Hillerstorp.

 

chilli.se hittar du mängder av köks- och serveringstillbehör från kända varumärken.

Kvällsmysaren

Kvällsmysaren lever för svala sommarkvällar under bar himmel. Med en skön soffgrupp, mysiga kuddar och plädar blir uteplatsen en fullträff. Pricken över i är givetvis mysbelysningen. Kombinera lampor med dämpat sken med levande ljus och njut som aldrig förr!

 

Marcus matgrupp är perfekt för långa, mysiga middagar i trädgården.

 

Koppla av i Bahamas - en av Chilli’s mest populära serie loungemöbler.

Relaterat