La Marina

Välkomna till denna charmiga kuststad som bjuder på vacker natur, strand och goda kommunikationer till omkringliggande orter och flygplatsen.

Vi kan La Marina

La Marina är en charmig Spansk kuststad som är lokaliserad strax norr om Guardamar och i anslutning till saltsjöarna i södra delen av Santa Pola. I området så finns en vacker strand på ca 1,5 km med omkringliggande stora, härliga pinjeskogar. Längs huvudgatan finns alla typer av service som restauranger och supermarkets.

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Kontakta din lokala mäklare i La Marina idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Mäklarhuset Torrevieja
Besöksadress: Maklarhuset Torrevieja
C.C. Cabo Roig, Lokale 10
Ctra. N-332, Km 49
03189 Orihuela Costa (Alicante)
Spanien
Visa öppettider
Mäklarhuset Torrevieja
Öppettider & hitta

Ni hittar oss här:
Maklarhuset Torrevieja
C.C. Cabo Roig, Lokale 10
Ctra. N-332, Km 49
03189 Orihuela Costa (Alicante)
Spanien

Vardagar: 10.00-18.00

Har ni andra frågor? Vänligen kontakta oss.
Tel: +34-644 467 704
E-post: torrevieja@maklarhuset.se


Aktuella försäljningar

Visa alla 365
Tidigare försäljningar

Visa fler
Våra mäklare & medarbetare

Torben Jonsson
Egendomsmäklare
CIPS Certified International Property Specialist