Kyrkvägen 9

Kyrkvägen 9

Slutpris

3 925 000 kr


Åled— Halmstad

Kyrkvägen 9


Slutpris
3 925 000 kr

Åled— Halmstad

En modern 50-talare i Åled med skyhög trivselfaktor

Kyrkvägen 9 i Åled bjuder på ett skolboksexempel på en lyckad ombyggnad som vuxit med sin ägare där man låtit väggar falla till ett modernt öppet inbjudande hus om 129 kvm + 98 kvm.
Under 2015 gjordes en total renovering av hela huset med bland annat vattenburen golvvärme i kök och badrum samt att hela takkonstruktionen byggdes om så att innertaket följer yttertaket ända upp till nocken och hela yttertaket lades om med falsad plåt. Nya ytskikt i hela huset, ny el (inkl. el-central), nya vatten- och avloppsledningar, ny bergvärmepump och ny luft/luftvärmepump. Utvändigt putsades fasaden om och runt husets ytterväggar grävdes det upp för byte av dräneringsledningar och dagvattenledningar till stuprör samt för montering av isolerskiva mot källarväggarna. Något renoveringskonto lär man inte behöva på länge, bättre kan det väl knappast bli tycker vi!

Det här är ett rejält hus från 50-talet med betong bjälklag och en insida i nyskick med spännande planlösning i tre etage där den snygga trappan i glas och stål binder samman våningsplanen. Halvtrappa upp till en privat sovrumsavdelning med tre sovrum plus ett modernt badrum som har både dusch och stort hörnbadkar. Längst ner ett mysigt allrum som är perfekt för serietittande plus praktisk tvättstuga och förråd. Däremellan ett våningsplan som är helt vigt åt familj och vänner genom vardagsrum och kök i ett härligt samspel där den murade öppna spisen sätter tonen vilken ruggig höstkväll som helst. Dessutom ett generöst vinterbonat uterum från 2016 om cirka 31 kvm som suddar ut gränserna mellan inne och ute när man öppnar upp de stora glaspartierna och har även en härlig vacker kamin som pricken över i:et. Utanför ett rymligt trädäck med en avgränsad uteplats där man har ett bra solläge från lunch och framåt. Hela trädgården ramas in fint av frodig grönska sommartid och på de stora gräsytorna kan barnen stoja bäst de vill.

Åled har ett charmigt och lantligt läge endast cirka 1 mil från Halmstad så det är inte svårt att förstå att många söker sig hit. Den lilla "byn" har skola (F-6) och flertalet förskolor samt välsorterad livsmedelsbutik. Gott om fritidsaktiviteter för barn och och ungdomar och härlig natur med Nissan som ringlar genom samhället.

Här får man de flesta husdrömmar besannade där alla stora, dyra och tråkiga renoveringar redan är gjorda, välkommen till familjens landningsplats!


Boarea/biarea
129/98 kvm
Driftkostnad
39 370 kr/år
Tomtarea
1 298 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-03-10

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Kyrkvägen såldes av oss 2023-03-10. Se alla våra försäljningar i Åled samt även på Kyrkvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.