Äggstigen 10

Äggstigen 10

Slutpris

7 800 000 kr


Grimsholmen— Falkenberg

Äggstigen 10


Slutpris
7 800 000 kr

Grimsholmen— Falkenberg

Drömboende på Grimsholmen!

Inte långt ifrån havet i Falkenberg ligger denna otroliga familjevilla på ca 183 m². Här erbjuds man en insynsskyddad och lummig oas med pool, spabad, trädäck och en helt fantastisk baksida upplagd för avkoppling, härliga stunder med familjen eller varför inte trädgårdsfester i ljumma sommarkvällar?
Huset har en härlig planlösning, är välskött och har genomgått mycket stora och kloka renoveringar genom åren. Bland annat så sattes köket in 2018, massivt skeppsgolv i ask har lagts in i praktiskt taget hela huset och golven har riktats upp, elen är ny, fasad är bytt och ytskikt har gjorts om. Mycket omtanke och kärlek har lagts på denna fastighet!

Nämnas bör också att här finns flera fina uteplatser, förråd, groventré och tvättstuga, tonårsrum (eller gästrum) med egen stenlagd uteplats och stora glasdörrar ut i trädgården, flera sovrum, en otrolig övervåning med balkong och havsutsikt, singelbelagd uppfart och givetvis en nästan skrattretande kort cykelväg till havet.
Det här är ett boende som bör upplevas. Kika gärna in på vår virtuella 3D-visning här på sidan också där ni kan gå runt helt fritt i hela fastigheten.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
183/12 kvm
Driftkostnad
72 000 kr/år
Tomtarea
1 275 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-07-04

Mäklarhuset Falkenberg

Denna villa på Äggstigen såldes av oss 2022-07-04. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Äggstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.