Centrum / Gamle Tull / Halmstad

Tvårummare med altan och trädgårdstäppa

Referensnummer
443 702
Boarea
60 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse

Gamla Lundgrens gjuteri har givit plats till några av Halmstads fräckaste hus och lägenheter. Här varvas betong, stål och tegel i en härlig mix och skapar ett kvarter med storstadskänsla. Bryngelshusgatan 93 stod klar för inflyttning i slutet av 2019 och erbjuder en superfin tvårummare i markplan med en väldisponerad planlösning om 60 kvm. Här får man känslan av ett eget "Townhouse" med separat ingång i markplan och uteplats med altandäck och egen trädgårdstäppa. Runt uteplatsen finns en nyplanterad Avenbokshäck som kommer ge ett grönt lummigt insynsskydd om ett par år. Vi älskar den generösa takhöjden om 2,6 meter och de imponerande förvaringsmöjligheterna i form av två klädkammare/förråd samt flera garderober. Kök och badrum håller en hög modern standard och ägaren har valt lite större marmorliknande klinkerplattor i badrum och hall som ger en lyxigare känsla.

Detta är lägenheten för er som vill bo i lugna centrala kvarter, i en fantastisk boendemiljö och med känslan av ett eget radhus. Just denna bostadsrätt var en av de första lägenheterna som blev "tingade" och den ligger fördelaktigt på hörna så att man kommer åt sin trädgård/baksida via innergården, samt har färre grannar.

Välkommen att boka din visningstid!

Förberedd försäljning
Det här är en förberedd bostad, bostaden är ännu inte ute på den öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden, eller om du också vill sälja med förberedd.
Här kan du läsa mer om Förberedd®
Bilder
Sponsrade länkar
Halmstads individuellt mest anlitade mäklare 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 & 2019! Vunnit priser såsom "Årets Mäklare" och "Nöjdast Kunder".
Visa alla 17 bilder
Planritning
Ekonomisk trygghet vid arbetslöshet eller sjukskrivning
BETALSKYDD

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarhuset kan du teckna en Betalskyddsförsäkring genom BEST Försäkring som skyddar dig mot ekonomiska oförutsedda händelser som kan påverka ditt boende. Betalskydd är bästa sättet att försäkra din privatekonomi. Med Betalskyddsförsäkringen kan du få ett månadsbelopp som täcker en del av dina månadskostnader.

Teckna Betalskyddsförsäkring
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn