Nordalavägen 40

Nordalavägen 40

Slutpris

2 120 000 kr


Vallås/Travet— Halmstad

Nordalavägen 40


Slutpris
2 120 000 kr

Vallås/Travet— Halmstad

Underbar trea med balkong och en härlig utsikt, byggd 2017!

Välkommen till denna trerummare om 72 kvm i Brf BoKlok Travet i utkanten av Vallås som angränsar till härlig natur. Detta sköna bostadsområde byggdes 2017 och erbjuder ljusa fräscha lägenheter med ett lugnt naturnära läge. Lägenhetens vardagsrum har fönsterparti och utgång till balkong som ligger i ett soligt söderläge där man kan njuta av många soltimmar. Invändigt erbjuder lägenheten en ljus och modern boendemiljö med bl.a. ett rymligt badrum med tvättavdelning (tvättmaskin och torktumlare finns), två sovrum och en öppenhet mellan kök och vardagsrum vilket skapar ett socialt samspel. Genomgående ljusa och moderna materialval skapar en snygg och enhetligt interiör. Vi gillar även smidigheten med egen ingång, intilliggande parkeringsplats samt goda utrymmen för sopsortering och förråd.

Låg månadsavgift om 3877 inkluderar parkeringsplats, vatten, värme, sophantering och TV.

Vallås är ett stort område och i denna del bor du med närhet till skog och strövområden med Sperlingsholm och Nissan en kort promenad bort. Cykelavstånd till Vallås centrum som erbjuder ICA-affär, vårdcentral, apotek och folktandvård mm., även cykelavstånd till Halmstad city. Goda bussförbindelser med hållplats i närheten.

Missa inte chansen till denna fina lägenhet :)


Boarea
72 kvm
Avgift
3 877 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-22

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Nordalavägen såldes av oss 2020-10-22. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Nordalavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.