Bergsgatan 8A

Bergsgatan 8A


Centralt - Galgberget— Halmstad

Bergsgatan 8ACentralt - Galgberget— Halmstad

Vid bergets fot börjar det ljuva livet på Bergsgatan 8 A

Det här är ett boende för dig som vill göra vardagen enkel med kommunikationer och gångavstånd hit och dit. Men också ett boende för friluftsaren, terränglöparen och svampletaren. För här intill Galgbergets fot har man naturen nära, riktigt nära, trots att man nästan befinner sig mitt i stan. Svårslaget läge!

Lägenheten är på 80 kvadrat - perfekt för parbildning och kär tvåsamhet eller den gryende familjen. Lite radhuskänsla med egen ytterdörr, egen uteplats och egen liten trädgårdshörna. Kök och vardagsrum i samklang och öppenheten dem emellan ger löften om både långbord och storfrämmande. Allt snyggt förpackat med alla de rätta detaljerna på plats. Lägenhetens badrum är definitivt en höjdpunkt där inget saknas när det gäller komfort och ger en lyxig känsla. Här bor man funktionellt och förmånligt. Föreningen är stabil och avgiften därefter.

Startklart på direkten, kanske dags att hitta hem på Bergsgatan 8 A?


Boarea
80 kvm
Avgift
6 002 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-02-19

Mäklarhuset Halmstad

Denna radhus på Bergsgatan såldes av oss 2024-02-19. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Bergsgatan.

Boka värdering
Henrik Borglin
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad