Betesstigen 12

Betesstigen 12

Slutpris

4 500 000 kr


Söndrum - Albinsro— Halmstad

Betesstigen 12


Slutpris
4 500 000 kr

Söndrum - Albinsro— Halmstad

SÄNKT PRIS! - LÅGA DRIFTKOSTNADER

Ett lagom stort, tryggt och snyggt boende väntar den som kniper detta hus på Betesstigen 12.
De på pappret 123 kvadratmetrarna är smart fördelade och inte en enda går till spillo. Entréplan har kök och vardagsrum med plats för både familjeliv till vardags och fest plus ett sovrum med intilliggande klädkammare. Nuvarande ägare har även byggt ett inglasat uterum om 14,5 kvm på baksidan och nu när våren smyger på inser man hur otroligt rätt det ligger mot solen! På övre plan väntar två sovrum plus allrum. Och självklart ett badrum på varje våning, ett med dusch och ett med badkar vilket grundar för hyfsat stressfria morgnar.

Området kryllar av trevligt folk och massor av barn så Betesstigen 12 bjuder på det bästa en barnfamilj kan önska. Likaså är huset även perfekt för paret med utflugna barn då man kan erbjuda sina gäster ett eget våningsplan att husera över. Prydlig framsida med stensättningar och praktisk carport med förråd är ytterligare plus och gräsklippningen lär inte bli en betungande börda, garanterat!

Lägg därtill en mycket låg drift på 6 - 7 000 kWh/år vilket ger energiklass "B" och då huset stod klart 2015 så är det även befriat från kommunal fastighetsavgift fram till 2030 (för 2023 ligger denna avgift på 9 287 kr).

Precis som många andra gillar vi bostadsområdet Albinsro! Naturen finns runt knuten, lekkompisarna likaså. Förskola och skola i närheten och Flygstadens stora utbud når man på en kvart om man rullar iväg på elcykeln precis som de salta baden sommartid. Möllegårds naturreservat med Riccardos italienska glass ligger i princip tvärs över gatan som pricken över i:et.

I vårt tycke finns här finfina förutsättningar att skapa en trivsam tillvaro med högsta komfort och en låg boendekostnad, välkommen på visning!


Boarea
123 kvm
Driftkostnad
33 709 kr/år
Tomtarea
312 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-05-17

Mäklarhuset Halmstad

Denna kedjehus på Betesstigen såldes av oss 2023-05-17. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Betesstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.