Bildhuggarevägen / Söndrum/Bäckagård / Halmstad

Bostadsrättsradhus med ett fördelaktigt läge intill grönområde

Referensnummer
434 953
Boarea
81.6 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse

Kombinera det bästa av två världar! Njut av ett trevligt radhusboende och lättskött trädgårdstäppa utan att behöva lägga tid & energi på att ansvara för yttre underhåll mm.

Trevligt radhus på 81,6 kvadratmeter med två sovrum samt rymligt kök och vardagsrum som ger känslan av att bo i en villa. Därtill en stor klädkammare som även kan nyttjas till kontor. Bostaden har genomgående fina golv av ekparkett där vardagsrumsgolvet är lagt i holländskt rutmönster. Radhuset erbjuder uteplats på både fram- och baksida samt ett inglasat uterum som blir till ytterligare ett rum att vistas i större delen av året. Från uterummet går det att ta sig ut till altanen som sträcker sig längs hela husväggen. Tomten erbjuder även en mindre trädgårdstäppa mot föreningens grönområde, vilket ger känslan av en större trädgård. Här bor ni i ett bekvämt radhus med en bostadsrätts fördelar vilket ger mer tid över till annat. Brf Bäckahagen är en välskött förening med generös service såsom samlingslokal och övernattningslägenhet att hyra samt kostnadsfri parkering utomhus.

Bäckagård är ett perfekt område med närhet till Tylösand samt Flygstadens handelsområde som bara finns en cykeltur bort och dessutom ligger Halmstads stadskärna endast en kort bilresa bort. I närområdet finns mycket populära förskolor samt grundskola upp till högstadienivå.

Förberedd försäljning
Det här är en förberedd bostad, bostaden är ännu inte ute på den öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden, eller om du också vill sälja med förberedd.
Här kan du läsa mer om Förberedd®
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 24 bilder
Planritning
Ekonomisk trygghet vid arbetslöshet eller sjukskrivning
BETALSKYDD

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarhuset kan du teckna en Betalskyddsförsäkring genom BEST Försäkring som skyddar dig mot ekonomiska oförutsedda händelser som kan påverka ditt boende. Betalskydd är bästa sättet att försäkra din privatekonomi. Med Betalskyddsförsäkringen kan du få ett månadsbelopp som täcker en del av dina månadskostnader.

Teckna Betalskyddsförsäkring
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn