Bildhuggarevägen 63

Bildhuggarevägen 63

Slutpris

3 410 000 kr


Söndrum/Bäckagård— Halmstad

Bildhuggarevägen 63


Slutpris
3 410 000 kr

Söndrum/Bäckagård— Halmstad

1-plans bostadsrättsradhus med inglasat uterum och ett fördelaktigt läge intill grönområde!

Kombinera det bästa av två världar! Njut av ett trevligt radhusboende och lättskött trädgårdstäppa utan att behöva lägga tid och energi på att ansvara för yttre underhåll mm.

Trevligt radhus om 82 kvm med två sovrum samt rymligt kök och vardagsrum som ger känslan av att bo i en villa. Därtill en stor klädkammare som även kan nyttjas till kontor samt ett fräscht badrum med bl.a dusch och tvättmaskin. Bostaden har genomgående fina golv av ekparkett där vardagsrumsgolvet är lagt i holländskt rutmönster. Radhuset erbjuder uteplats på både fram- och baksida samt ett inglasat uterum som blir till ytterligare ett rum att vistas i större delen av året. Från uterummet går det att ta sig ut till altanen som sträcker sig längs hela husväggen. Tomten erbjuder även en mindre trädgårdstäppa mot föreningens grönområde, vilket ger känslan av en större trädgård. Här bor ni i ett bekvämt radhus med en bostadsrätts fördelar vilket ger mer tid över till annat. Brf Bäckahagen är en välskött förening med generös service såsom samlingslokal och övernattningslägenhet att hyra samt kostnadsfri parkering utomhus.

Ett stort plus är den låga månadsavgiften om 2 630 kr!

Bäckagård är ett perfekt område med närhet till Tylösand samt Flygstadens handelsområde som bara finns en cykeltur bort och dessutom ligger Halmstads stadskärna endast en kort bilresa bort. I närområdet finns mycket populära förskolor samt grundskola upp till högstadienivå.


Boarea
82 kvm
Avgift
2 683 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-10-01

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Bildhuggarevägen såldes av oss 2021-10-01. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Bildhuggarevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.