Blåsbackegatan 4a / Nyatorp / Halmstad

Supertjusig trerummare som genomgått en omfattande renovering

Slutpris
2 150 000 kr
Boarea
74 kvm
Avgift
4 637 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Blåsbackegatan såldes av oss 2019-09-20. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Blåsbackegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nyatorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi älskar den atmosfär och stil som ägarna lyckats skapa genom sina väl avvägda och noggrant genomarbetade renoveringar. Inget har lämnats åt slumpen, detta är en lägenhet som imponerar även på den mest kräsna!

Charmigt 50-tal möter fashionabel inredning.

Lägenheten är nära totalrenoverad. Man har gått igenom samtliga ytskikt inkl. golv (stavparkettgolv kvar i vardagsrum), dragit ny el inkl. elcentral, byggt ett nytt kök, byggt om badrum som nu också rymmer tvättmaskin/torktumlare, samt adderat extra förvaringsutrymmen i stora garderober med skjutdörrar. Mycket tid har ägnats åt att skapa en enhetligt känsla där det moderna varvats med 50-talets charm. Resultatet är en smått magisk boendemiljö.

Lägenheten ligger en trappa upp på "första" våning. Det bästa med det är att man slipper direkt insyn från gatan då det är en trappa upp, men man slipper bli trött i benen då huset inte har hiss! I soligt sydvästläge väntar dessutom en balkong. Hela bostaden upplevs som ljus då den är genomgående med fönster i tre vädersträck.

Vi välkomnar er till denna välskötta HSB-förening med fastigheter i gott renoverat skick och närhet till både centrum samt högskolan.

Lägenheten håller toppklass!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.