Blåsbackegatan 6a

Blåsbackegatan 6a

Slutpris

1 950 000 kr


Nyatorp— Halmstad

Blåsbackegatan 6a


Slutpris
1 950 000 kr

Nyatorp— Halmstad

50-talare med exklusivt platsbyggt kök, fiskbensparkett och balkong i västerläge!

Vi älskar den atmosfär och stil som ägarna lyckats skapa genom sina väl avvägda och noggrant genomarbetade renoveringar. Inget har lämnats åt slumpen, detta är en lägenhet som imponerar även på den mest kräsna. Kök och garderobslösningar i hall och sovrum är måttanpassat och platsbyggt av lokalt snickeri, Interiörfabriken. Detta är lösningar vi sällan ser i lägenheter då det är exklusivt och kostsamt. Därtill har man låtit lägga nytt stavparkettgolv i köket, vilket också är ett hantverk i sig, och visar på den röda tråd man har försökt skapa igenom hela lägenheten. Stavparkett i fiskbensmönster återfinns i vardagsrummet och är original från 50-talet.

Köket är en dröm med grå luckor, bänkskiva i Corian och kapitalvaror av hög klass. Badrummet är helkaklat och renoverades 2010 med tidlösa materialval. Stort och ljust vardagsrum med fönsterpartier åt söder och väster samt balkong med eftermiddags- och kvällssol. Två bra sovrum och överlag mycket bra förvaringslösningar i sovrum och hall.

Lägenheten är nära totalrenoverad. Man har gått igenom samtliga ytskikt inkl. golv (stavparkettgolv kvar i vardagsrum), dragit ny el inkl. elcentral, byggt ett nytt kök, samt adderat extra förvaringsutrymmen i sovrum och hall. Mycket tid har ägnats åt att skapa en enhetligt känsla där det moderna varvats med 50-talets charm. Resultatet är en fantastisk boendemiljö.

Detta är en gavellägenheten som ligger högst upp på tredje våning. Det bästa med det är att man slipper insyn och får en friare vy, mindre störsel utifrån och färre grannar (enbart 2 grannar, en under och en vid sidan). Soligt sydvästläge innebär bästa tänkbara väderstreck för den som älskar sol och njuter av att följa solnedgången. Hela bostaden upplevs som ljus då den ligger ytterst på gaveln och är genomgående med fönster i tre vädersträck.

Vi välkomnar er till denna välskötta HSB-förening med fastigheter i gott renoverat skick och närhet till både centrum samt högskolan. För de boende finns förutom bra förrådsutrymmen även bastu och relaxavdelning!


Boarea
70.5 kvm
Avgift
4 569 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-12-04

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Blåsbackegatan såldes av oss 2020-12-04. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Blåsbackegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.