Bondegatan 6 / Nyatorp / Halmstad

Behändig villa på Nyatorp!

Slutpris
3 525 000 kr
Boarea/biarea
93/91 kvm
Driftkostnad
37 783 kr/år
Tomtarea
782 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-11-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Bondegatan såldes av oss 2020-11-12. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Bondegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nyatorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Nyatorp med närhet till det mesta som Halmstad har att erbjuda, kan vi nu presentera en behändig villa om 93+91 kvm! Villan erbjuder bra ytor i form av isolerad gäststuga, två förråd, carport och en grönskande tomt. Trädgården ligger på husets baksida med skyddat läge åt sydost och erbjuder både altandäck och uterum. Huset byggdes till 2009/2010 med en del som idag används som en härlig matplats med ljusinsläpp via 3 väderstreck. Denna del ligger i bra samspel med både kök och vardagsrum. Vidare erbjuds WC och 2 sovrum på entréplan, varav i det ena sovrummet finns en trappa upp till vinden som idag nyttjas till ordentlig förvaring men som skulle kunna bli yta för sovloft etc. I källarplan finns ett allrum med förråd i anslutning och med egen ingång ifrån trädgården, 2 förråd, tvättstuga med wc, torkrum med dusch mm.

Nyatorps popularitet och dragningskraft beror på dess läge med närhet till city, skolor, fritidsaktiviteter, promenadstråk runt Nissan etc.

Vi välkomnar er till Bondegatan 6 som är ett praktiskt, lättskött och mysigt villaboende!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.