Brogatan 45 / Centrum / Halmstad

NYRENOVERAD 4A MED LÅG AVGIFT I CENTRUM

Slutpris
3 585 000 kr
Boarea
101 kvm
Avgift
3 830 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-12-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Brogatan såldes av oss 2019-12-07. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Brogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna välplanerade och nyrenoverade fyrarummare med en av Halmstads lägsta månadsavgifter! Denna klassiska 50-talare erbjuder bland annat ett tjusigt kök med serveringsgång mot matsal, skyddad balkong i västerläge med elstyrd markis, stora umgängesytor och ett snyggt helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Andra charmiga inslag är läckert stavparkettgolv i fiskbensmönster, det snygga fönstret i matsalen, inbyggda originalgarderober, djupa fönsternischer och högt i tak. Brf Byggmästaren är en mycket välskött bostadsrättsförening vilket avspeglas på den låga avgiften om 3 830 kr/mån.

Brogatan 45 är belägen i en trivsam del av Halmstad med närhet till grönområden, Feldts bageri, restauranger och promenadavstånd till centrum. Här ges helt enkelt en unik möjlighet att förvärva denna pärla med de klassiska attributen tillsammans med den modernare finishen, välkomna till visningen och se vad ni tycker!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.