Fasanvägen 25

Fasanvägen 25

Slutpris

6 550 000 kr


Söndrum / Stenhuggeriet— Halmstad

Fasanvägen 25


Slutpris
6 550 000 kr

Söndrum / Stenhuggeriet— Halmstad

VI GILLAR STENHUGGERIET ❤️

Välkommen till en rymlig villa i populära Stenhuggeriet. Denna villa på över 200 kvadratmeter med härligt ljusinsläpp och genomgående ljusa färgval är fördelad över åtta rum(!) plus kök vilket lämpar sig ypperligt för den stora familjen. Här kan enkelt tonårskompisarna vara på besök och "hänga" i den tillbyggda vinkeln med stort allrum samtidigt som övriga familj och vänner kan sitta i kök och vardagsrum samt uterum utan att störa varandra. Både trädgård och uteplats är även dem generösa samt ligger i söderläge med sol i princip hela dagen och vid sämre väderlek flyttar man enkelt in till det inglasade uterummet. Köket är modernt och luftigt med stora arbetsytor och praktisk köksö. Husets värmesystem är vattenburet och drivs av en luft-vatten värmepump. Huset fasad tilläggsisolerades i samband med att huset byggdes till på 90-talet och det ursprungliga huset fick även ett helt nytt tak samt takfönster 2011 vilket totalt sätt bör innebära att skalet kommer hålla många år framöver.

Huset lämpar sig även väl för egen verksamhet (vilket nuvarande ägare haft) med "egen" entré på kortsidan.

I närområdet finns mycket populära förskolor samt grundskola upp till högstadienivå och med en kort promenad tar du dig till charmiga Grötviks hamn eller ut i den närliggande tallskogen med underbara strövområden. Tylösand samt Flygstadens handelsområde finns bara en cykeltur bort och dessutom ligger Halmstads kärna endast en kort bilresa bort.

Varmt välkommen på visning!

PS! Fasadfärgen är redigerad på några bilder, i nuläget är fasaden gul.


Boarea/biarea
199/12 kvm
Driftkostnad
36 225 kr/år
Tomtarea
968 kvm
Såld
2020-09-22

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Fasanvägen såldes av oss 2020-09-22. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Fasanvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.