Helmfeldtsgatan 53 / Centralt Öster / Nya Stationsstaden / Halmstad

Nybyggd och elegant tvårummare med ett ypperligt läge!

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
54 kvm
Avgift
3 503 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-10-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Helmfeldtsgatan såldes av oss 2020-10-20. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Helmfeldtsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt Öster / Nya Stationsstaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett ypperligt läge i direkt närhet till Halmstad Resecentrum finner vi här en nyproducerad tvårummare i Brf Piccolo! Det är Magnolia Bostad som har uppfört Piccolo, ett hus som lånat inspiration från det nya hotellet som byggs strax intill, där inredningen i trapphuset ger känslan av ett finare hotell. Både stadens centrum och Högskolan ligger på nära promenadavstånd samt stränder ligger bara en cykeltur bort.

Vår lägenhet är en rymlig och elegant 2:a med bra förvaring med flera garderober. Genomgående för lägenheten är de ljusgröna väggarna och ljust parkettgolv i ek. De 54 kvadratmetrarna fördelar sig över läckert badrum med tvättmöjligheter, sovrum samt kök och vardagsrum i öppet samspel. Via vardagsrummet nås en trevlig balkong. Köket är välutrustat med bland annat integrerade vitvaror, marmormönstrat kakel och utfällbar spisfläkt. Den marmormönstrade ytan återfinns både i hall och badrum på klinkergolv, mycket tjusigt!

I avgiften om 3 503 kr/mån ingår värme och vatten. Därutöver har föreningen upphandlat ett förmånligt avtal för bredband (100/100 Mbit/sek) och TV-paket (Lagom) samt IP-telefoni för 229 kr/mån vilket är ett obligatoriskt tillägg på månadshyran

Varmt välkommen att boka din visningstid!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.