Helmfeldtsgatan 8

Helmfeldtsgatan 8


Centralt / Östra förstaden— Halmstad

Helmfeldtsgatan 8Centralt / Östra förstaden— Halmstad

30-talare med ett centralt och lugnt läge!

Med cirka 10 minuters gångväg in till centrala Halmstad ligger denna tegelvilla från 30-talet om 95 + 44 kvm. Detta är ett praktiskt 2-planshus där det finns fin potential att skapa sitt egna drömboende och även bygga ut om man skulle önska det. Detaljplanen tillåter bebyggelse av 1/4-del av tomten och dessutom boende för två familjer.

Interiören upplevs som charmig och mycket fräsch. Alla ytskikt är renoverade och uppvisar en hög standard. Vardagsrum och kök på entréplan, två sovrum på ovanvåningen samt tvättstuga plus helkaklat badrum i källaren. Badrummet renoverades 2019 men köket är äldre. Dock högst trivsamt med de äldre platsbyggda skåpen som är uppfräschade. 2022 installerades en helt ny luft/vatten-värmepump vilken borgar för låga driftkostnader inför kommande vinter.

Lättskött trädgård som i dagsläget som består av plan gräsmatta med gott om plats för både altan och ev uterum om så önskas.

Välkommen på visning :)


Boarea/biarea
95/44 kvm
Driftkostnad
36 036 kr/år
Tomtarea
570 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-09-26

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Helmfeldtsgatan såldes av oss 2023-09-26. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Helmfeldtsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad