Hertig Knutsgatan 39C

Hertig Knutsgatan 39C

Slutpris

2 375 000 kr


Öster / Högskolan— Halmstad

Hertig Knutsgatan 39C


Slutpris
2 375 000 kr

Öster / Högskolan— Halmstad

MAKALÖS FIN 3:A NÄRA HÖGSKOLAN

Välkommen till denna superfina trerumslägenhet på 76,5 kvadratmeter med ett förträffligt läge intill Halmstad Högskola. Lägenheten är i toppskick då den så sent som 2018 renoverades med nytt och stilrent kök samt badrum och därutöver nya ytskikt över i princip hela lägenheten. Vi lägger särskilt märke till badrummets smarta lösningar med plats för egen tvättmaskin och torktumlare etc. Ett generöst vardagsrum med plats för både soffgruppen och matsalsbordet samt en trevlig balkong mot sydost (sol in på sena eftermiddagen), här infinner sig känslan av ett mer fritt läge då vi befinner oss högst upp i fastigheten. Lägenheten är tilltalande på många vis med bland annat en genomgående och ljus planlösning, fina golv och sobra färgval. Förvaring finns det gott om i flertalet garderober och lägenhetens förråd ligger enbart en trappa upp vilket är mycket smidigt. Lägenheten är från början planerad så att det finns möjlighet till ett generationsboende etc, det är i nuläget fullt möjligt att hyra ut en del av lägenheten och på så sätt bo mycket billigt.

Hertig Knutsgatan som adress innebär att man har nära till matbutiker, högskola, resecentrum, Halmstad city, stränder, gym och många andra bekvämligheter.

Stabila och välskött HSB-föreningen, varmt välkommen på visning!


Boarea
76.5 kvm
Avgift
4 128 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-09-30

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Hertig Knutsgatan såldes av oss 2020-09-30. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Hertig Knutsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.