Karl XI:s Väg 21 / Centrum / Halmstad

Renoverad 50-talare med stor mysfaktor mitt i centrum!

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea
57.5 kvm
Avgift
3 474 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-01-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karl XI:s Väg såldes av oss 2020-01-23. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Karl XI:s Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu kan vi presentera denna attraktiva 50-talare där klassiska gedigna material kombineras med modernt renoverat kök och badrum. Köket renoverades 2015 med vit inredning och rostfria kapitalvaror. Vidare erbjuds ett snyggt helkaklat badrum renoverat 2011 och ett ljust vardagsrum med stavparkettgolv i fiskbensmönster och utgång till balkong i soligt sydvästläge. Till sist ett rymligt sovrum med fransk balkong ut mot Karl XI:s väg och en skjutdörrsgarderob. Därtill finns även en bra garderob i hallen.

Här bor man mitt i centrala Halmstad med gångavstånd till stadens puls och utbud av restauranger, caféer, bagerier, shopping och fitnessanläggningar. Dessutom i en trygg och solid HSB-förening med låga månadsavgifter. I den redan förmånliga månadsavgiften ingår förutom värme och vatten även Internet samt TV via fiber.

Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.