Kasten Rönnowsgatan 3F

Kasten Rönnowsgatan 3F


Centrum— Halmstad

Kasten Rönnowsgatan 3F



Centrum— Halmstad

Renoverad 3:a i populära Brf Bikupan!

Riksbyggens brf Bikupan är känd för ordning och reda. Totalt rymmer föreningen 93 bostadsrätter och ekonomin anses vara stabil. Husen byggdes 1982 och det många uppskattar är att det finns hiss i husen, stort varmgarage i källarplan, att varje trappuppgång har sin egen tvättstuga i entréplan och att det finns en mycket trevlig innergård att tillgå. Läget är centralt mitt emellan konditori Regnbågen och Feldts Bageri.

Denna lägenhet renoverades under 2021 med b.la nytt kök och nya golv. Lägenheten uppvisar en modern interiör med det snygga köket som pricken över i:et. Helkaklat badrum med en smart 2 i 1 tvättmaskin (dvs både tvättfunktion och torkfunktion) så man slipper hålla koll på tvättiderna plus härlig golvvärme. Gott om förvaring finns det också och skulle det ändå inte räcka till så tillhör även ett förråd i källaren lägenheten.

Helt enkelt en inflyttningsklar lägenhet som nu väntar på nya ägare!


Boarea
74.9 kvm
Avgift
4 103 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-02-16

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Kasten Rönnowsgatan såldes av oss 2024-02-16. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Kasten Rönnowsgatan.

Boka värdering
Henrik Borglin
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad