Kungsgatan 3 / Centrum / Östra förstaden / Halmstad

Magisk takvåning i absolut toppklass!

Slutpris
3 700 000 kr
Boarea
88 kvm
Avgift
3 447 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-10-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kungsgatan såldes av oss 2018-10-12. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Kungsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum / Östra förstaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nybyggd 2017 i en vacker fastighet anno 1906 med sekelskiftescharm. Boendemiljön är en dröm och imponerar även på den mest kräsna. Allt är noga genomtänkt och nytänkande med skjutbara fönsterpartier mot takterrass åt sydväst med utsikt, inbyggt ljudsystem från Sonos, öppen planlösning, synliga takbjälkar, påkostat kök med stor köksö, braskamin, tegelvägg, stort badrum med spa-känsla, Walk-in-closet och mycket mer. Denna magiska takvåning nås med hiss och är lugnt belägen i mysiga kvarter på Kungsgatan. Boytan mäter ca 88 kvm och månadsavgiften är låga 3 447 kr. Allt detta gör att lägenheten i sig passar bra in på hur området skildras av stadsbeskrivningen från 1908: Stadens mest fashionabla och storstadsmässiga del är den östra förstaden.

För er som älskar livskvalitet är detta en sällsynt möjlighet att förvärva en helt unik bostadsrätt med guldkant.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration