Laholmsvägen 50 A / Öster/Högskolan / Halmstad

Trerummare med balkong mot sydväst

Slutpris
1 625 000 kr
Boarea
72,5 kvm
Avgift
4 098 kr/mån
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Laholmsvägen såldes av oss 2019-12-11. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Laholmsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Öster/Högskolan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi kan nu erbjuda en trerummare med ett strategiskt bra läge mellan centrum och högskola. Lägenheten är genomgående vilket ger ett bra ljusinsläpp. Idag nyttjas lägenheten med ett matrum tillsammans med vardagsrum, detta går enkelt att dela av för att få totalt två sovrum i lägenheten om så önskas. I vardagsrummet ligger ett stavparkettgolv i fiskbensmönster. Dessutom är lägenheten belägen på 3:e våning med balkong i ett soligt sydvästläge.

Gammal och solid förening vilket visar sig i avgiften om 4 098 kr/mån där värme, vatten, kabel-TV och Internet ingår. Varmt välkommen på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.