Nissabogatan 8

Nissabogatan 8

Slutpris

3 400 000 kr


Centrum / Nissastrand— Halmstad

Nissabogatan 8


Slutpris
3 400 000 kr

Centrum / Nissastrand— Halmstad

Imponerande trerummare på Nissastrand!

Högst upp på femte våningen med en imponerande takhöjd om 2,9 meter erbjuds nu denna ljuvliga trerummare där intrycken präglas av ljus och rymd.

Hela våningen genomsyras av en ljus och tilltalande boendemiljö med en välplanerad planlösning. Vardagsrummet imponerar med stora fönsterpartier med dörr ut till en väl tilltagen balkong. Vi gillar verkligen att lägenheten har separat badrum och tvättstuga så att man slipper tvätthanteringen i badrummet. Ett stor plus är även de goda förvaringsutrymmena.

Detta är Riksbyggen Brf Villa Real med en av Nissastrands finaste innergårdar och med lägenheter byggda med god omsorg, bra materialval och extra takhöjd. Föreningen erbjuder både övernattningslägenhet och gym till sina medlemmar!

Våningen för er som söker ett boende med det lilla extra!


Boarea
81.5 kvm
Avgift
5 263 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-04-28

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Nissabogatan såldes av oss 2021-04-28. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Nissabogatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.