Överstevägen 3 / Väster / Mickedala / Halmstad

Spännande 50-talare med ett mycket bra läge!

Slutpris
4 250 000 kr
Boarea/biarea
ca 105/70 kvm
Driftkostnad
43 854 kr/år
Tomtarea
713,2 kvm
Totalareal
713.2 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2017-11-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Överstevägen såldes av oss 2017-11-24. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Överstevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väster / Mickedala är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen en gedigen 50-talare i ett plan och ett mycket trevligt läge på Väster/Mickedala. Boytan mäter ca 150 kvm och rymmer vardagsrum med 2,7 meter i takhöjd, fyra sovrum, två renoverade duschrum, uppfräschat originalkök samt goda förrådsytor, tvättstuga, bastu, samt ett vidbyggt garage. Vi gillar stilen med fasad i tegel och puts samt det låglutande taket som återigen har blivit så populärt bland arkitekter. Villan har en välbyggd stomme i lättbetong samt en mycket uppskattad planlösning där en spännande möjlighet vore att öppna upp mellan kök och vardagsrum. Fiber finns installerat.

Intrycken präglas av ljus och rymd och vi fastnar framförallt för det smakfullt renoverade badrummet med bland annat en väggnära golvbrunn från Purus samt takdusch. Läget känns privat med en insynsskyddad tomt med omkringliggande grönska och äppelträd.

Lugnhet, barnvänligt, nära naturen, nära stan, bra grannar, praktiskt 1-plan och en charmfull trädgård med äppelträd.

Välkomna till Överstevägen 3, en attraktiv adress för er som uppskattar närheten till naturen men även stadens puls. På bekvämt avstånd finns Flygstaden med sitt stora affärsutbud men även Halmstad City Airport som tar dig vidare mot Stockholm och kontinenten. Inom promenadavstånd ligger Vittraskolan med åk F-9 och fritiden kanske tillbringas i spåren på Galgberget eller på Halmstad Ridhus, här finns något för alla åldrar!

/Tommy & Henrik

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration