Patrikshillvägen 6 / Centrum/Slottsparken / Halmstad

Ljus och trivsam våning intill Slottsparken!

Slutpris
3 160 000 kr
Boarea
94.5 kvm
Avgift
6 028 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-10-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Patrikshillvägen såldes av oss 2019-10-22. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Patrikshillvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum/Slottsparken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Brf Slottsparkens bostadsrätter är mycket tilltalande för alla åldrar och med endast promenadavstånd till centrala Halmstad är läget svårslaget. Här på 4:e våningen med rymlig balkong i bra solläge, väntar en välvårdad lägenhet om fyra rum och kök (94,5 kvm) som just nu är planerad med två sovrum, vardagsrum, matsal, badrum och gästtoalett. Önskas ett tredje sovrum så delas matsalen av med enkla medel! Trots det härliga ljusinsläppet är insynen minimal och lägenhetens goda förvaringsmöjligheter är ett extra plus. Ytterligare fördelar såsom två toaletter, hiss, tvättmöjligheter i lägenheten samt tillgång till garageplats med förmånlig hyra, bidrar till ett bekvämt och lättskött boende med utökad livskvalité som följd. Vi gillar även öppenheten mellan kök och vardagsrum vilket ger ett socialt samspel.

Förutom vatten och värme så ingår även bredband och TV via Telenor i månadsavgiften om 6 028 kr/mån. Så söker du en central och privat våning skall du inte missa denna fina pärla på fjärde våningen.

Varmt välkomna till Slottsparken och Patrikshillvägen 6!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.