Patrikshillvägen 8

Patrikshillvägen 8

Slutpris

3 625 000 kr


Centralt / Söder— Halmstad

Patrikshillvägen 8


Slutpris
3 625 000 kr

Centralt / Söder— Halmstad

3:A MED SUPERLÅG AVGIFT I SLOTTSPARKEN!

Kanske är det dags att lämna villan och skaffa sig ett mer lättskött boende eller så lockar helt enkelt friheten med att bo i lägenhet och få tid över till annat? Oavsett skäl är bostadsrätterna i Brf Slottsparken mycket tilltalande för alla åldrar och med endast promenadavstånd till centrala Halmstad är läget svårslaget. Här erbjuds ett insynsskyddat och trivsamt markplansläge med tre rum och kök (77,5 kvm). Lägenheten är ytterst välskött och har genomgående ljusa materialval vilka kombineras med ett enhetligt parkettgolv i varm nyans. En öppen planlösning mot vardagsrummet och i anslutning ligger den generösa uteplatsen. Flertalet garderober med skjutdörrar samt en klädkammare ger goda förvaringsmöjligheter och i det fräscha badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare.

Garageplats med förmånlig hyra finns att tillgå och i månadsavgiften ingår förutom värme och vatten även bredband 100/100 Mbit och tv via Bredbandsbolaget.

OBS! NYLIGEN SÄNKTES AVGIFTERNA MED CIRKA 25%

Varmt välkommen på visning!


Boarea
77.5 kvm
Avgift
3 708 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-05-06

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Patrikshillvägen såldes av oss 2021-05-06. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Patrikshillvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.