Skolgatan 26 / Centrum / Halmstad

Tjusigt renoverad trerummare med låg avgift och bra läge!

Boarea
69.5 kvm
Avgift
2 966 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-02-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skolgatan såldes av oss 2020-02-20. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Skolgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu kan vi presentera denna väldigt fina trerummare med mycket låg månadsavgift! Skolgatan 26 är belägen vid foten av Galgberget vilket innebär direkt närhet till både citypuls och naturens lugn. Köket renoverades 2017 i en mycket tilltalande stil. Vidare erbjuder lägenheten två sovrum med plankgolv, uppdaterat badrum samt vardagsrum med utgång till balkong med fin utsikt upp mot Galgbergstrappan. Intrycken präglas av en ljus och fräsch boendemiljö där man kombinerat äldre charm tillsammans med moderna materialval. Bra förvaring ges i form av garderober i hall och båda sovrummen.

Låg månadsavgift om 2 966 kr som tillhör en av Halmstads absolut lägsta. Vi ses på visningen! Vi önskar er varmt välkomna till Brf Björken :)

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.