Snöstorpsvägen 12c

Snöstorpsvägen 12c


Centrum— Halmstad

Snöstorpsvägen 12cCentrum— Halmstad

Tjusig trerummare med inglasad balkong på centralt läge!

I ett lugnt område bara ett stenkast bort ifrån stadens puls kan vi nu presentera denna läckra trerummare om 80,5 kvm med inglasad balkong!

Lägenheten är välplanerad och fördelar sig över två sovrum, klädkammare, vardagsrum, fint kök samt rymligt badrum i två delar med egen tvättmaskin. Här är det genomgående renoverat och fint med fräscha ytskikt samt uppdaterat kök och badrum! Balkongen ligger mot den lugna innergården bortom trafik och allmänheten, innergården är för övrigt en av Halmstads finaste med lek- och grillplats mm.

BRF Halmstadshus nr 5 är en välskött bostadsrättsförening med en god ekonomi och lyxiga gemensamhetsanläggningar i form av bland annat relaxavdelning med bastu, gym och vilorum. Dessutom ett stort garage i källarplan och en mycket fin tvättstuga. De ligger i framkant och har installerat solceller samt infört gemensamhets-el för de boende. Helt enkelt ett välordnat och tryggt boende.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer info! Med vänliga hälsningar, Emil Karlsson - Mäklarhuset 0703-571924.


Boarea
80.5 kvm
Avgift
4 373 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-14

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Snöstorpsvägen såldes av oss 2023-11-14. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Snöstorpsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad