Söderlingsvägen 2

Söderlingsvägen 2


Centrum— Halmstad

Söderlingsvägen 2Centrum— Halmstad

Svårslagen tvåa på 4:e våning och egen garageplats!

NYTT LÄGRE PRIS! Välkommen till Söderlingsvägen 2 och denna inbjudande lägenheten med ett skyddat läge och rogivande utsikt från balkongen. Vi gillar den generösa ytan om ca 65 kvm som inkluderar god förvaring i form av walk-in-closet i hallen, fint kök, helkaklat badrum med tvättmaskin etc. Lägenheten erbjuder ett fräscht kök som renoverades 2016/2017 med bra förvaring och tidlösa materialval, tjusigt helkaklat badrum från 2018, rymligt vardagsrum samt sovrum. På balkongen finns även ett förråd i direkt anslutning utöver det man har i källarplan. I denna lägenhet är det bara att flytta rakt in!

Brf Galgberget är verkligen en välskött förening och imponerar bl.a. med att erbjuda alla en helt egen garageplats med laddstolpe samt tvättplats i källarplan vilken enkelt nås via trappor/hiss. Därtill har man installerat solceller och erbjuder alla medlemmar "gemensamhets-el" vilket innebär en fast elkostnad om 500 kr/mån. I månadsavgiften om 3 744 kr ingår: garageplats, vatten, värme, TV & Internet (1000/1000 mbit) samt bostadsrättsförsäkring.

Lägenheten ligger centralt med ett naturnära läge intill Galgberget med härliga promenadstråk i naturnära omgivningar samtidigt som det är nära till stan med max 5 minuter till Lilla Torg - utanför stan men ändå nära. Varmt välkommen på visning! Med vänliga hälsningar Emil Karlsson, Mäklarhuset 0703-571924.


Boarea
64.9 kvm
Avgift
3 744 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-11-18

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Söderlingsvägen såldes av oss 2023-11-18. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Söderlingsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad