Svanens Fritidsby 81 / Östra stranden / Halmstad

Fritidsboende på Östra stranden!

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
ca 50 kvm
Driftkostnad
13 500 kr/år
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-12-10
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Svanens Fritidsby såldes av oss 2019-12-10. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Svanens Fritidsby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östra stranden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en riktig sommaridyll på fritidsområdet Svanen. Här har man en skyddad baksida med gräsmatta och en friggebod med extra sovplatser vilket gör helheten till ett härligt fritidsboende i rofylld miljö. Invändigt erbjuder boendet två sovrum, allrum, kök, badrum med tvättmaskin samt ett inglasat uterum. Smidigt med egen uppfart att ställa bilen på! I området finns mest mindre stugor i olika kulörer och närheten till badstrand och lekplats gör att detta semesterboende uppskattas av hela familjen.

Här får man verkligen den avkopplande miljö som ett semesterboende skall erbjuda, resten är upp till vädergudarna :) Varmt välkomna att boka in er på visningen till detta fritidsboende på östra stranden och Svanen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.